Український союз промисловців і підприємців звертається до російського бізнесу, який ще не втратив зв’язок із реальністю та відповідальність!

Негайно публічно виступіть зі своєю позицією: Росія вторглася в незалежну державу, руйнує міста, розстрілює цивільних, дітей, знищує пам’ятки культури, промислову інфраструктуру.  Не виступите проти війни сьогодні – втратите все завтра. Необхідно розуміти, що Росія воює не тільки зі Збройними Силами України, а з усім українським народом. Який нікому не загрожує, але до останнього буде захищати власне право визначати  свою долю, честь, гідність, територіальну цілісність. Капітуляції не буде!

Російський бізнес має об’єднатися проти війни, яка руйнує, у тому числі, майбутнє самої Росії, створює загрози для існування цивілізації в цілому. Потрібно засудити злочини проти людства, що вчиняють російські військові в Україні, донести правду про те, що відбувається, пересічним росіянам, подолати завісу пропаганди в суспільстві.

Це має бути єдиний сильний фронт спротиву всередині РФ! Об’єднуйте зусилля із  притомними громадськими організаціями, виходьте на протести, записуйте відеозвернення, поширюйте інформацію. Таким чином ви не будете мовчазним спостерігачем чи ще гірше – поплічником кривавої війни, яку Росія розв’язала проти України!

Голова Українського союзу промисловців і підприємців – Анатолій Кінах

попередня статтяДілові асоціації України, роботодавці, промисловці підготують звернення до міжнародних інвесторів та бізнес-партнерів України, в якій закличуть продовжувати стабільну співпрацю із нашою державою.
наступна статтяЄвропейський економічний та соціальний комітет (EESC) підтримав посилення санкцій проти РФ, підготовку плану відновлення України і її подальшу євроінтеграцію